En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkesi birleştireceğiz

31 Mart mahalli idareler seçiminde 49 bin 681 oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Ahmet Önal, 31 mart akşamı meydanda vatandaşlara seslendi.
Bu haber 39 kere okunmuş. 02.04.2024 Salı 20:21

31 Mart mahalli idareler seçiminde 49 bin 681 oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Ahmet Önal, 31 mart akşamı meydanda vatandaşlara seslendi. Önal, konuşmasında önemli konulara değinerek Kırıkkalelilere mesajlar verdi.

 

KIRIKKALE’YE SESLENDİ

31 Mart mahalli idaredeler seçiminde en yakın rakibi Ak Partiyi ikiye katlayarak Belediye Başkanı Seçilen CHP Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 31 mart akşamı seçim sevincini meydan konuşmasında Kırıkkale ile yaşadı. Havai fişekler atılarak kutlanan meydandaki seçim zaferi konuşmasında önemli konulara değinen Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşlara birlik beraberlik mesajları verdi. Seçimi Önal’ın değil Kırıkkale halkının kazandığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent halkının değişim istediğine dikkat çekerek, kendisini yalnız bırakmayan tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti.

 

İYİ Kİ VARSINIZ

Meydandaki konuşmasına başlarken, 31 mart ile tarih sayfalarının yeniden yazılmaya başlandığını belirten Önal, “Bugün tarih sayfalarının yeniden yazılmaya başlandığı bir gün. Bugün sizin gününüz. Benim için en büyük gurur kaynağı. En büyük mutluluk sizlerin evladı olmak. Sizlerle beraber yaşamak. En büyük rütbedir. Allah hepinizden razı olsun. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Hep yanımda oldunuz. Hep destek oldunuz. Görüyorum bugün Kırıkkale benimle. Kırıkkale ile beraber yürüyoruz. İyi ki varsınız iyi ki benimle berabersiniz.” dedi.

 

GÖNLÜMÜZDE YERİNİZ HAZIR

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, meydan konuşmasına şöyle devam etti. “41 yaşındayım. 41 yıldır Kırıkkale’deyim. Bu kentte doğdum bu kentte büyüdüm. Bu kentte okudum. Ekmeğimi bu kentte kazandım. Siyasete bu kentte girdim. Sizlerle beraber olmanın mutluluğun görüyorum. Her gün sizlerle beraber olmaya çalıştım. Acı ve tatlı gününüzde çarşıda, pazarda, sokakta her yerde yanınızda olmaya çalıştım. Sorunlarını anlatmaya çalıştım. Problemlerinizi Ankara’ya taşıdım. Sesiniz nefesiniz olmaya çalıştım. Artık sorunları çözmek için buradayım. Kırıkkale’nin her sorununu biliyorum. Her sokağını biliyorum. Her mahallesini biliyorum. Kırıkkale’de yaşayan herkesi tanıyorum. Hemşerilerim kucaklaşmaya geliyoruz. Birleşmeye geliyoruz. Bugün kaybeden yoktur. Bugün Kırıkkale kazanmıştır. Bu kentte siyasi görüşünüzle hangi partiye oy vermiş olursanız olun, Ahmet Önal’ın gönlünde hepinize sonuna kadar yer vardır.

 

HEP YAPICI OLDUM

Hep yapıcı olmaya çalıştım. Hep birleştirmeye çalıştım. Asla kimse hakkında götü bir şey söylemedim. Herkese saygı duydum. Siyaset yapan herkese saygı duydum. Her siyasi partiye saygı duydum. Tüm adaylara başarılar diledim. Kimseyi ötekileştirmedim. Kimseyle kavga etmedim. Ama maalesef size yanlış şeyler anlatmak istediler. Sizin aklınızı bulandırmak istediler. Yanlış şeyler yaptılar. İftira attılar. Karalama kampanyası yürüttüler. Kırıkkale evladını tanıyor. Kırıkkale Ahmet Önal’ı tanır. Kırıkkale kendi çocuğunu tanır. Sizler evladınıza sahip çıktınız. Kardeşinize sahip çıktınız. Her zaman söyledim. Herkesi kucaklayacağım. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Herkesi birleştireceğiz. Bu kentin sorunlarını konuşacağız. Beraber tartışacağız. Masaya yatıracağız. Bu kente yaşayan herkesin fikri benim başım gözüm üstüne. Bu kentte herkes belediyeyi yönetirken söz hakkına sahip olacak. Fikrini söyleyecek. Kırıkkale Belediyesi sizin emrinizde olacak. Belediye başkanına ulaşacaksınız. Her zaman görüşeceksiniz. Belediye ile vatandaşımızı buluşturacağız. Aradaki duvarları kaldıracağız.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir