En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hizmet takdir ediliyor

Bahşılı Belediyesi 2019 yılında yürürlüğe koyduğu hasta taşıma uygulamasını kapsamlı bir şekilde geliştirmeye devam ediyor.
Bu haber 241 kere okunmuş. 04.03.2022 Cuma 18:39

Bahşılı Belediyesi 2019 yılında yürürlüğe koyduğu hasta taşıma uygulamasını kapsamlı bir şekilde geliştirmeye devam ediyor. Son olarak hibe olarak alınan tam donanımlı ambulansı envanterine katan Bahşılı Belediyesi etkili ve hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

 

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Bahşılı Belediyesi Hasta taşıma uygulamasını kullanan Hanım İnce, “ Aslında Kırıkkale’de oturuyorum ama annem Sıdıka Mercan Bahşılı’da olduğu için Bahşılı’ya sürekli gidip geliyorum, annemde demans hastalığı, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp yetmezliği ve akciğer solunum yetmezliği hastalığı var. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi görüyoruz. Akciğer solunum yetmezliği tedavimiz yeni başladı, çok şükür tedavi sürecimiz iyi gidiyor” dedi.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

İnce, “Çok iyi oldu bu uygulama çünkü üç kişi bile olsak annemi taşıyamıyoruz. Belediyemizden Allah razı olsun, bu darda kalanlara hem yardım oldu, imkanı olmayanlara imkan sağladı, belediyemiz olmasa annemizi buraya getiremezdik, çok memnunuz bu uygulamadan” diye konuştu. Hanım İnce, “Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin hakkında hep olumlu şeyler duyuyorum, bizler için hep olumlu şeyler yapıyor, muhtaç olanlara, darda kalanlara yardım ediyor. Elinden geldiğince Bahşılı’da yaşayan insanların ihtiyacını karşılamaya uğraşıyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAPTIĞIM İŞTEN MEMNUNUM

Belediyede geçici hizmette bulunan Şükrü Öztürk, “Benim adım Şükrü Öztürk, 1965 doğumluyum 1993’te belediyeye geçtim belediyeden de Sağlık Bakanlığına tayin oldum. 26 yıl Sağlık Bakanlığında hizmet verdim. Şimdi geçici görevle Bahşılı Belediyesine tekrar hizmet ediyorum. Bahşılı Belediyesi 1985’ten 2019’a kadar bir sürü belediye başkanı geldi geçti. Hepsinin ilçemize bir hizmeti var hepsine çok teşekkür ediyorum ama bu hasta taşıma uygulaması Recep Zafer Tekin Bey’e nasip oldu, çok güzel bir hizmet. Hasta nakil aracında görevliyim, herhangi bir hasta olduğunda başkan beyin talimatlarıyla gerekli işlem neyse yapıyorum, insanlara yardım ediyorum. Yaptığım işten çok memnunum, insanlara yardımcı olmak beni gururlandırıyor” diye konuştu.

 

VATANDAŞ İÇİN VARIZ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptığı açıklamada, “Bu hasta taşıma uygulamamızın geri dönüşleri bizlere büyük mutluluk veriyor, Bahşılı benim evim, insanlarımızın bir nebze bile olsa sorunlarına çare olmak içimizi daha çok hizmet aşkıyla dolduruyor. Biz vatandaşlarımızın gözlerinde ki sevinci görmek için yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir