En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki dereneğe ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen Şehit ve Gazi derneklerini ziyaret etti.
Bu haber 474 kere okunmuş. 02.10.2019 Çarsamba 22:55

İKİ AYRI ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün iki özel ziyarette bulundu. Başkan Dağdelen, Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Dağdelen, Vatan İçin Can Verenler Derneği ile Harp Malulü ve Gaziler Derneğine ziyarette bulundu. Her iki ziyaret de duygusal, samimi ve zaman zaman da keyifli bir ortamda gerçekleştirildi, renkli görüntülere sahne oldu.

 

SAMİMİ, DUYGUSAL VE KEYİFLİ ANLAR

Vatan İçin Can Verenler Derneğinde Dernek Başkanı Rifat Öcal ve şehit ve gazi yakınları ile bir araya gelen Başkan Dağdelen, herkesin hatırını sordu, derneğin ve üyelerin ihtiyaçları olup olmadığı konusunda bilgi aldı. Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Vatan İçin Can Verenler Derneği’nin kıymetli üyelerini ziyaret ederek, hatırlarını sorduk, Derneğimizin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Dernek ziyaretinde Başkan Dağdelen imza defterini de izledi. Ziyaret zaman zaman keyifli anlara da sahne oldu, duygusal anlar da yaşandı.

 

GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Harp Malulü ve Gaziler Derneğini de ziyaret eden Başkan Dağdelen burada da Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve dernek üyeleri ile görüştü. Onların da bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Dağdelen, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ziyaret konusunda sosyal medyada paylaşımda bulunan dernek üyeleri “Derneğimizi ziyarete gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Sayın Nuh DAĞDELEN,AK Parti Kırıkkale il Başkan Yardımcısı Sayın Arap Ali CENGİZ ve il yönetimine, ziyaretlerinden ve manevi desteklerinden dolayı Teşekkür Ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar…” yorumunda bulundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir