En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki önemli ziyaret

İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak İYİ Parti İl Başkanlığı seçimlerine katılmaları için Genç Parti İl Başkanlığını ziyaret etti ve davetiye verdi. Altınışık, Deva Partisi’ni de ziyaret etti.
Bu haber 92 kere okunmuş. 21.12.2022 Çarsamba 17:15

GENÇ PARTİ ZİYARETİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Parti İl Başkanı Duran Yıldız, “Hayırlı uğurlu olsun. İYİ Parti’de 3 aday olduğunu biliyoruz. Yeni seçilecek başkana şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah seçim zamanı bizde davete icap edeceğiz” dedi. İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise “Genç Parti İl Başkanı Duran Yıldız’ı yıllardır tanıyorum. Görevini hakkı ile yerine getiriyor. Kendilerine görevinde üstün başarılar dilerim” dedi. Saatler süren sohbette Kırıkkale’nin siyasi ve ekonomik konularında konuştular.

 

DEVA PARTİSİ ZİYARETİ

İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Deva Partisi’ni de ziyaret ederek İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş’la görüşerek kongreye davet etti. Ziyaretle ilgili bilgi verildi ve  “Parti binamıza ziyaretimize gelerek, yapılacak İl Kongrelerine davetlerini ileten, İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İl Sekreteri Mustafa Kadan ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Altınışık'a çok teşekkür ediyorum dileklerini iletti” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir