En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki önemli ziyaret

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Kırıkkale’de partisinin hazırlıklarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün Ankara’da iki önemli ismi ziyaret ederek bazı konularda istişarelerde bulundu.
Bu haber 673 kere okunmuş. 21.12.2018 Cuma 16:37

ÖZHASEKİ ZİYARETİ

Ankara’da Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden Başkan Dağdelen, ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret ederek görüşme yaptı. Her iki ziyarette de son günlerde yaşanan bazı gelişmeler ve seçim üzerine sohbet edildi.  Özhaseki ziyareti konusunda açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi Niğde İl Başkanımız Mahmut Peşin ile birlikte makamında ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinden zaferle çıkmasını diliyorum” dedi.

 

BAKAN SOYLU ZİYARETİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da makamında ziyaret eden Başkan Dağdelen, ziyaret konusunda açıklamada bulundu ve “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Koordinatörü Vekilimiz Sayın Şükrü Nazlı ile birlikte, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik. Gösterdikleri misafirperverlik için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Dağdelen’in ziyaretlerde iki ismi de seçim çalışmaları konusunda bilgilendirdiği, Özhaseki’yi adaylığı konusunda tebrik ettiği, Soylu’ya da bazı gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği öğrenildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir