En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede aşure ikramı

Sulakyurt'ta Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramı gerçekleştirildi. Başkan Seyfettin Çetiner'in de katıldığı etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Bu haber 61 kere okunmuş. 19.07.2024 Cuma 20:23

AŞURE ETKİNLİĞİ YAPILDI

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Muharrem Ayı nedeniyle aşure ikram edildi. Başkan Seyfettin Çetiner, "Aşure gününüz kutlu olsun. Rabbim ülkemizin memleketimizin birliğimi dirliğini daim kılsın inşallah" dedi. Etkinlikte  konuşan Başkan Çetiner, Muharrem Ayı'nın birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Aşure gününüz kutlu olsun. Rabbim ülkemizin memleketimizin birliğimi dirliğini daim kılsın inşallah. Bu vesileyle Kerbela şehitlerini de rahmetle anıyorum” dedi.

 

ÇETİNER BİLGİ VERDİ

Her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Çetiner, “Muharrem ayının başladığı bu kıymetli günler hürmetine özellikle Gazze'de ve dünyanın farklı noktalarında yaşanan insanlık dramının sona ermesini temenni ediyorum. Tüm İslam aleminin bu mübarek ayı sağlık, barış ve huzur içerisinde geçirmesini diliyorum. İslam aleminin ve hemşehrilerimin muharrem ayını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. Vatandaşlar da aşure ikramından dolayı Başkan Çetiner'e teşekkürlerini ilettiler. Muharrem Ayı'nın 10. günü olan Aşure Günü'nde, Kırıkkale'nin birçok ilçesinde de aşure ikramı etkinlikleri düzenlendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir