En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede korkutan yangın

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde bulunan sanayi bölgesinde yangın çıktı. Boş arazide etkili olan yangın, belediye itfaiye ekipleri ve köylülerin mücadelesiyle söndürüldü.
Bu haber 64 kere okunmuş. 24.06.2024 Pazartesi 18:21

YANGIN VAKASI

Sulakyurt ilçesinde bulunan sanayi bölgesinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sanayi bölgesinin üst bölgesinde yer alan ve boş bulunan arazide çıkan yangına, Sulakyurt Belediyesi İtfaiye ekipleri ve köylüler hemen müdahale etti. Rüzgar ve sıcak havanın etsisiyle kısa sürede büyüyen yangın, ekiplerce ve köylülerce kontrol altına alındı. Yangın ihbarının gelmesiyle birlikte ekiplerle birlikte olay yerine giden Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, yangın söndürme çalışmalarına eşlik etti.

 

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

TOKİ bölgesi ve ilçe girişine sıçramadan söndürülen yangında yaklaşık 2 dönüm arazı zarar gördü. Yangını kontrol altına alan ekipler, bölgede soğutma çalışması yaptı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çetiner, “Büyük bir yangından Rabbim korudu. Geçmiş olsun. Yardım eden çiftçilerimize ve özveriyle yangına müdahale eden personelimize teşekkür ederim. Yarım saat içerisinde meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü. Ekiplerimiz hemen müdahale ederek, yangının civar bölgelere sıçramasını durdurdu” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir