En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede onarım başladı

Bahşılı ilçesinde yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’le birlikte tam anlamıyla onarım seferberliği başlatıldı. Kırık, dökük ne varsa tamir ediliyor, eksik gedik ne varsa gideriliyor. Belediye ekipleri ilçe genelinde seferber edildi.
Bu haber 664 kere okunmuş. 10.04.2019 Çarsamba 15:52

ONARIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Bahşılı ilçesinin yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, söz verdiği gibi bir dakikasını bile boşa harcamadan çalışma yürütüyor. Başkan Tekin, ilçe genelinde onarım ve tamirat seferberliği başlattı. Belediye ekipleri şehrin genelinde geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Tüm ekipleri sahaya süren Başkan Tekin, bizzat kendisi de iş önlüğü giyip işe katılarak ekipleri motive ediyor. Belediye personeli, ilçe genelinde kırık, dökük, arızalı ne varsa önce tesbitini yapıyor, sonra ise tamiratını.

 

HASAR TESBİTLERİ YAPILIYOR

Kaldırımlardan yollara, otobüs duraklarından kamelyalara kadar ne varsa dökümanı çıkarılıyor ve envanter kaydına bakılıyor. Arızalı veya bozuk ya da kırık veya dökük olanların tesbiti ile birlikte onarımı başlatılıyor. Uzun zamandır bir çok bölgede sorun olan rögar ve kanal tamiratları da başlamış durumda. Toplu konut bölgesinde bu konuda çalışma yürütülüyor. Yolar ve kaldırımlarda da ayrı bir ekip çalışıyor. Kamelyaların olduğu bölgede de park ve bahçelerdeki hasarlar tesbit edilerek onarımına başlandı.

 

TEMİZLİK DE YAPILIYOR

Bunların yanı sıra ilçe genelinde temizlik kampanyası da başlatıldı. İş önlüğünü giyerek bizzat Başkan Tekin’in başlattığı temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler artık düzenli olarak çöp temizliğini yapıyor. Öte yandan garajdaki arızalı bazı araçların da tamiratının yapılarak ekiplere katılacağı öğrenildi. Başkan Tekin, ekipleri sahaya sürdüklerini, eksik noksan ne varsa tamamlama gayretinde olduklarını belirtti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir