En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçelerde toplantılar yaptı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yaklaşan kongre süreci öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Dağdelen, Keskin, Karakeçili ve Çelebi ilçelerinde teşkilatla toplantılar yaptı.
Bu haber 554 kere okunmuş. 15.09.2019 Pazar 11:08

İLÇE TOPLANTILARI YAPTI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yaklaşan kongre süreci öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Dağdelen, Keskin, Karakeçili ve Çelebi ilçelerinde teşkilatla toplantılar yaptı. Keskin ilçesinde ilçe teşkilatı ile istişare toplantısı yapan Başkan Dağdelen, toplantı konusunda bilgi verdi ve “İstişarede hayır vardır. Teşkilat mensuplarımızın fikir ve önerileri bizleri doğru kararlar alma noktasında desteklemektedir. KESKİN İlçe Teşkilatımızla Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik, fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Ardından Çelebi ve Karakeçili ilçelerinde toplantılar yapan Başkan Dağdelen, Çelebi toplantısı hakkında “ÇELEBİ’deyiz... İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, AK Parti’nin kıymetli mensupları ile gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Yaşar Erdemir ve İlçe Başkanımız Ünal Uluyol’un şahsında tüm Çelebili dava arkadaşlarıma gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum” bilgisi verdi. Karakeçili’de de toplantı gerçekleştiren Başkan Dağdelen, “Karakeçili’de İlçe Yönetimimiz ile bir araya geldik. ilçe Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştirdik. kongre sürecine dair görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir