En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçelere ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Necati Işık’la birlikte ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
Bu haber 434 kere okunmuş. 29.09.2019 Pazar 11:17

ÖNCE TOPLANTI YAPILDI

AK Parti’nin hafta sonu işi bir hayli yoğundu. Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Necati Işık, Danışma Meclisi Toplantısı için Kırıkkale’ye geldi ve toplantıya katıldı. Işık, Başkan Dağdelen ve ekibi ile birlikte ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek son durum ve kongrelere yönelik süreçle ilgili hem bilgi aldı ve hem de çalışmaların ne aşamada olduğunu gördü.

 

DAĞDELEN BİLGİLER VERDİ

İlçe teşkilatları ziyaret edilirken, Işık’a ev sahipliğinde bulunan Başkan Dağdelen, ziyaretler konusunda bilgiler verdi. Başkan Dağdelen ve Işık, Yahşihan, Bahşılı, Karakeçili, Çelebi ve Keskin ilçelerini ziyaret ettiler. Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dağdelen, “Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık ile birlikte Yahşihan İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, Parti mensuplarımızla görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

DİĞER İLÇE ZİYARETLERİ

Diğer ilçe ziyaretleri konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, “Bahşılı’dayız... Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık ile birlikte Bahşılı Teşkilatımızla bir araya geldik. Karakeçilideyiz... Bölge Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık ile birlikte Karakeçili İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. Çelebi’deyiz... Bölge Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık’ın Teşkilatımıza yaptığı ziyaretler kapsamında, Çelebi İlçe Teşkilatımızla buluştuk. Keskin İlçemizdeyiz... Bölge Koordinatörümüz Sayın Mustafa Necati Işık’ın Kırıkkale İl Başkanlığımızda Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısına katılmasının akabinde ilçe ziyaretlerimiz kapsamında Keskin’i ziyaret ettik” açıklaması yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir