En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçeye gençlik merkezi

Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Kırıkkale'nin Türkmen ve Yörük Şehri Karakeçili'ye gençlik merkezin ihalesi yapıldığı müjdesini verdi.
Bu haber 409 kere okunmuş. 23.11.2020 Pazartesi 17:29

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Karakeçili insanına hizmet etmekten son derece mutlu olduğunu açıklayan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve Vali Yunus Sezer’e teşekkür ederek, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmamız gerekir. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesine Kapalı Spor Salonu altına  420 metrekare alana Gençlik Merkezi yaptırıyoruz. Gençlerimiz burada çeşitli aktivitelere katılacaklar. 2021 yılında faaliyette geçecek alanda gençlerimiz, satranç, bağlama, üniversiteye hazırlık, org, keman sayılamayacak kadar birçok alamda kendilerini yetiştirecekler” dedi.

 

AYDEMİR BİLGİ VERDİ

Aydemir, gençlik merkezlerinde birçok etkinliğin olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Gençliğin, doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının kıyaslamasının yapıldığı insan hayatının belki de en kıymetli zaman dilimi.   Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir. Bu nedenle gençler geleceğin ihtiyaçlarına göre yetiştirilmeli, kültürlü ve idealist olmalıdır. İdealist olmayan gençlik rotasız gemiye benzer. Rotası belli olmayan geminin hangi limana demirleneceği meçhuldür. Peygamber Efendimizin yol arkadaşı, dostları genç sahabiler, iyi bir Müslüman olmak için gösterdikleri üstün özveri ve gayret sonunda yolumuzu aydınlatan kandiller olmuşlardır. Bugün gençlerimizde, Karakeçili ve ülkemizin yolunu aydınlatacak kandiller olmalıdır” dedi.

 

BİZİ MUTLU EDİYOR

Gelecek çocuklarla belirlenir diyen Başkan Aydemir, “Çocuklar büyürken bedensel ve ruhsal eğitimler verilmelidir. Bizde mahallelere çocuk bahçeleri yaparak çocuklarımızın eğlene alanları oluşturuyoruz. Çocuklarımız buralarda gönüllerince eğleniyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. Oyun, mutlu ve sağlıklı çocuk gelişiminin önemli bir parçasıdır. Çocuğun büyümesi ve sağlıklı gelişmesi için beslenme, barınma, sevgi ne kadar önemliyse oyun da aynı öneme sahiptir” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir