En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçeye önemli ziyaret

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’a yaptığı ziyaret verimli sonuçlandı, Bakan Yardımcısı inceleme ve istişare için ekibini Bahşılı’ya gönderdi.
Bu haber 406 kere okunmuş. 01.03.2021 Pazartesi 21:03

BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe için yine önemli bir girişim ve temasta bulundu. Başkan Tekin, geçtiğimiz günlerde Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u ziyaret etti. Tekin, Bakan Yardımcısına ilçenin sorunlarını, talep ve ihtiyaçlarını aktardı. Ziyareti ile ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Hadi Tunç bey’ e makamında ziyarette bulunduk, ilçemizin problemlerini kendisine arz ettik, desteklerinden dolayı çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

 

BAKANLIK HEYETİ GELDİ

Geçen hafta gerçekleşen ziyaretin hemen ardından Bakan Yardımcısı Tunç, ekibini ilçeye göndererek, Başkan Tekin’in talep ve önerileri konusunda inceleme ve istişare yapılmasını sağladı. Bahşılı’ya gelen ekip, önce Başkan Tekin ile görüşme yaptı, ardından ise Tekin’in talep ve önerileri doğrultusunda bazı bölgelerde incelemelerde bulundu. Gelişmeyi duyuran Başkan Tekin, “Bugün Tarım Bakan Yardımcısı, danışmanları ve İlçe Tarım müdürümüzle birlikte belediyemizde ilçemizin tarım ve hayvancılık konusunda neler yapabileceğimiz hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah ilçemiz için hayırlara vesile olur” dedi.

 

BİLGİLER ELDE EDİLDİ

Bakanlık heyetinin ilçe ve çevresinde tarım, orman ve hayvancılık konusunda neler yapılabileceğine dair istişare yaparak, talep ve önerileri aldığı, önerilen bazı yerlere giderek incelemelerde bulunduğu ve konuyla ilgili olarak elde edilen veriler konusunda çalışma yapacağı öğrenildi. Önümüzdeki süreçte konuyla ilgili bazı gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir