En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlk galibiyet geldi

Misli com 3. ligin 2'nci haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sultanbeyli Belediyespor'u konuk etti. Rakibini Hasan Akdemir'in iki golüyle 2-0 mağlup eden Şimşekler 2. hafta sonunda 3 puan ile tanışmış oldu.
Bu haber 458 kere okunmuş. 27.09.2020 Pazar 12:25

İKİNCİ MAÇA ÇIKTI

Koronavirus salgını nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmanın ilk etkili pozisyonunu konuk ekip 3'uncu dakikada Muhammed Enes ile yakaladı. Muhammed Enes yakaladığı fırsatta ceza sahası içinde çektiği şut kalecide kaldı. Karşılaşmanın 5'inci dakikasında ceza sahası içerisinde zor pozisyonda çektiği şut kalecinin kucağında kaldı. İlk yarının en tehlikeli pozisyonu dakika 17 de ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor dan geldi. Sağ kanattan İbrahim Kongur sert ve yerden bir orta açtı. Ceza sahasının arka köşesinde topla buluşan Ali Helvacı, müsait pozisyonda çektiği şut yandan auta gitti. İlk yarının son saniyelerinde İbrahim Zeytin, ceza sahası içerisinde yaptığı pres ile kazandığı topa son vuruşu yapamadı ve kaleci topu kontrol etti.

 

TAKIM İYİ OYNADI

İkinci yarıya Kırıkkale Büyük Anadoluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Mehmet İncesu'nun yerine Oğuzhan Demirer girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 51'inci dakikada sağ köşeden kullanılan kornerde boşta kalan topu tamamlayan Hasan Akdemir eşitliği bozarak Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u 1-0 öne geçirdi. 59'uncu dakikada Sağ kanattan etkili gelen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Özkan Yiğiter ile ikinci gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Özkan'ın sutu yandan auta çıktı.

 

MAÇI 2-0 KAZANDIK

Karşılaşmanın 70'inci dakikasında sağ köşeden kullanılan korner vuruşunda Hasan Akdemir kendisinin ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un ikinci golünü attı. İkinci golden sonra farkı arttırmak isteyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, karşılaşmanın 74'üncü dakikasında sol kanattan Bilal'in ortasında İbrahim Zeytin zor pozisyonda topa dokunsa da golü bulamadı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edilirken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir