En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İmamoğlu Kırıkkale’de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kayseri’de partisinin düzenlediği çalışma toplantısı sonrasında Ankara’ya giderken Kırıkkale’ye uğradı.
Bu haber 275 kere okunmuş. 19.12.2021 Pazar 17:47

KIRIKKALE ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kayseri’de partisinin düzenlediği çalışma toplantısı sonrasında Ankara’ya giderken Kırıkkale’ye uğradı. Kırıkkale’de partisinin İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Milletvekili ahmet Önal ve çok kalabalık partililer ve vatandaşlarla karşılanan İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda kar yağışının altında kalabalığa seslendi. Karlı ve soğuk havaya rağmen kalabalığın bir hayli fazla olduğu gözlendi. Vatandaşları selamlayan İmamoğlu, “Kayseri’deki çalışma toplantısı sonrası ugramak istedik. Çocukluğumuzda ve gençliğimizde Kırıkkale’den geçerdik memleketimize. Kırıkkale MKE ile anılırdı. Kaygılarınızı ve mağduriyetlerinizi biliyorum. Ekonomik kriz var. Siyasi sorun var. Yönetememe sorunu var. Ancak Türkiyemizin geleceğine hazırlık yapan Millet İttifakı var. Türkiyemizin her sorununu çözmeye hazır kadrolarımız var. Belediye başkanlarımız elbette illerine hizmet ediyoruz. Ama ülkemizden sorumlu belediye başkanlarıyız.

 

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Aynı zamanda coğrafyamızın her yerindeki sorunlarla ilgilenmek zorundayız. Bu bakımdan sizi hissediyoruz. Bu karın altında bizlerle buluşmaya geldiniz ne mutlu bize. Çocuklarımız için, gençlerimiz için güzel bir gelecek hazırlayacağız. Nasıl ki İstanbul’da halkımız bir demokrasi dersi verdi şimdi önümüzdeki seçimde de Türkiyemizin tamamında bir demokrasi dersi vereceğiz. 84 milyon insanımızla kardeşçe, liyakatla işine girebildiği, 84 milyon insanın eşit sayıldığı bir süreci hep birlikte var edeceğiz. Bu coğrafyamızın en güzel günlere erişmesi için herkesin sürecin içinde olması şarttır. Lütfen sürecin içinde olun her şeyi takip edin. Sürecin içinde olun. Bu birlikte hep beraber kazanacağız. Aynen İstanbul’da söyleodiğimiz gibi her şey çok güzel olacak. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi. İmamoğlu meydandaki konuşması ve selamlamanın ardından beraberindekilerle birlikte Ankara’ya hareket etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir