En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İş kurma fırsatı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, İngiltere Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Uluslararası Bilim Ortaklığı Fonu (ISPF) kapsamında, İnovasyonda Liderler Fonu İleri Düzey Programı başvurularının açıldığını duyurdu.
Bu haber 17 kere okunmuş. 20.09.2024 Cuma 19:14

ÖNEMLİ BİR KONU

Kırıkkale Ticaret Odası, Birleşik Krallık inovasyon ekosisteminde ortaklık, finansman veya diğer gelişim fırsatlarını keşfetmek ya da işlerini Birleşik Krallık'ta kurmak isteyen Kırıkkaleli iş adamlarına duyura bulundu. İşini kurmak veya geliştirmek isteyen işadamları için başvuruların açıldığına dikkat çekilen duyuruda, İngiltere Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Uluslararası Bilim Ortaklığı Fonu (ISPF) kapsamında, İnovasyonda Liderler Fonu İleri Düzey Programı başvurularının 10 Ekim’de kapanacağını bildirdi.

 

GELECEĞİN GEZEGENİ

Program'ın 2025 yılı için belirlemiş olduğu "Geleceğin Gezegeni" teması ile uyumlu olarak başvuruda bulunacak sektörler hakkında bilgi verilen Kırıkkale Ticaret Odası duyurusunda, inovatif bir ürün, teknoloji ya da hizmet üzerinde çalışıyor olması gerektiği hatırlatıldı. Başvuruda bulunacakların Biyoçeşitlilik, Gıda güvenliği, yeni malzemeler ve Enerji sektöründe belli bir potansiyele sahip olmaları gerektiğinin altı çizildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir