En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşçilere dört müjde

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye bünyesinde çalışan işçilere 4 ayrı müjde verdi....
Bu haber 389 kere okunmuş. 23.09.2020 Çarsamba 16:09

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye bünyesinde çalışan işçilere 4 ayrı müjde verdi. Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi Garaj Amirliğinde yaptığı açıklamada müjdeleri bir bir sıraladı. Türkyılmaz, çalışan tüm işçilerin sendikaya geçeceğini, yılsonunda maaşlarına zam yapılacağını, artık cumartesi günlerini izinli olarak geçireceklerini ve tüm belediye personeli için uygun fiyatlı yemekhane kurulacağının müjdesini verdi.

 

 

İŞÇİLERE MÜJDE VERDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi Garaj Amirliğinde düzenlenen yemekte belediye işçileri ile bir araya geldi. Burada belediye işçisine 4 ayrı müjde veren Türkyılmaz, belediye bünyesinde çalışan tüm işçilerin sendikaya geçeceğini, maaşlarına zam yapılacağını ve cumartesi günü izinli olacaklarını belirtti. Verdiği müjdeleri coşkuyla karşılayan işçiler Türkyılmaz’ı alkış yağmuruna tuttu. Müjdeleri bunlarla da bitmeyen Türkyılmaz, tüm belediye personeli için bir yemekhane kurulacağını ve maliyet bedelinden çalışanlara yemek verileceğini de duyurdu.

 

MAAŞLARA ZAM GELİYOR

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkyılmaz, “Yahşihan Belediyesi olarak verimliliği artırabilmek için Cumartesi günü nöbetçi çalışanlar ve vardiyeliler haricindeki arkadaşlarımızı idari olarak izinli sayacağız. İkinci müjdemiz de, 31 Aralık 2020 itibariyle belediyemizde çalışan hiçbir çalışanımız sendikasız kalmayacak. Üçüncü müjdemiz ise bütün çalışanlarımız asgari ücretin üzerinde bir ücret alıp, yasal haklarının hepsinden yararlanacaklar. Dördüncü ve son müjdemiz ise belediye bünyesinde çalışan personellerimiz için yemekhane kuracağız.” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye çalışanlarından bazıları ise verilen müjdelere ilişkin yaptıkları açıklamada; “Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün bize sendika, maaş ve hafta sonu müjdesi verdi. Hafta sonu ailemizle daha iyi zaman geçireceğiz. Ayrıca vermiş olduğu sendika müjdesi bizim için çok avantajlı bir müjde oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz. Vermiş olduğu hafta sonu tatili, sendikanın gelmesi ve maaşlara zam gelmesi bizi çok mutlu etti. Osman Başkan gibi bir belediye başkanının Yahşihan’da bulunmasından gurur duyuyoruz. İşte Osman Başkan, işte Osman Türkyılmaz.” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir