En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşçinin sözleşme sevinci

Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şubesi ile ile Kırıkkale Deliçe Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Bu haber 697 kere okunmuş. 23.04.2019 Salı 18:25

SÖZLEŞME İMZALANDI

Toplu İş Sözleşmesi, Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Fatih Doğan ve Kırıkkale Şube Denetim Kurulu Başkanı Kubulay Demir ile Delice Belediye Turgut Özdem arasında imzalandı. 2 yıl 2019-2021 geçerli olacak Toplu iş sözleşmesine göre, sosyal haklar hariç işçilerin taban ücretlerine 2 yıllık yüzde 25 zam yapıldı.

 

HAYIRLI OLSUN DEDİ

Biz çalışanın ilçemize değer katan tüm arkadaşlarımızın hak ettiği her şeyi, layıkıyla yerine getiren arkadaşlarımızın hak ettiği her ücreti de alnının teri kurumadan vermeye de hazır bir idare olduğumuz için görüşmelerimiz kısa sürede tamamlandı. Değerli katkılarından dolayı özellikle ben çalışan arkadaşlarıma Hizmet İş Sendikamıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Aldıkları zamlarda helali hoş olsun. Yavrularıyla, aileleriyle inşallah iyi günlerde kullansınlar. Rabbim tadını aldırsın, birlik beraberliğimiz daim olsun, hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

İmza töreninde konuşan Şube Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, toplu iş sözleşmesinin imzalamasında emeği geçen Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’e teşekkürlerini iletirken toplu iş sözleşmesinin tüm emekçilere hayırlı olmasını diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir