En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşçiye zamlı ödeme

İlçede bulunan vatandaşlara yönelik, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da çalışma sergileyen Yahşihan Belediyesi...
Bu haber 411 kere okunmuş. 01.02.2021 Pazartesi 17:06

İlçede bulunan vatandaşlara yönelik, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da çalışma sergileyen Yahşihan Belediyesi, ‘Mutlu işçi, mutlu aile, mutlu ilçe’ sloganı kapsamında işçilerine yönelik verdiği maaş zammı sözünü yerine getirdi. 2021 yılının Şubat ayının ilk haftası itibariyle işçilerin hesaplarına maaşlar zamlı olarak yansıdı.

 

 

MAAŞ ÖDEMESİ YAPILDI

Yaklaşık iki yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan ve 7’den 70’e her kesimin talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçtiğimiz ay işçiler için verdiği maaş müjdesini yerine getirdi. En düşük asgari ücretin 3 bin 400 TL olduğu Yahşihan Belediyesi’nde Şubat ayı itibariyle işçilerin maaşlarına zam farkı yansıtıldı. ‘Mutlu işçi, mutlu aile, mutlu ilçe’ sloganı kapsamında manevi anlamda da hizmet sergileyen belediye, işçilerin refah düzeylerinin en üste çıkması amacıyla da önemli mücadele sergiliyor.

 

İKİ DE İKRAMİYE VAR

Başkan, Türkyılmaz maaş artışlarının yanı sıra yılda 2 ikramiye verirken, her ay 4 başarılı personeli de çeyrek altınla ödüllendiriyor. Belediyede çalışan personellere yönelik verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Türkyılmaz, “İlçemizin güzelleşmesi için hepimiz mücadele ediyoruz. Bizler zincirin birer halkası gibiyiz. Bizler olmazsak işçilerimizin, işçilerimiz olmazsa bizlerin ilçemize hiçbir katkısı olmayacaktır. Personellerimizin refah seviyelerini yükselterek, daha başarılı işlere imza atmanın mücadelesi içindeyiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Türkyılmaz’a maaşlara yansıtılan zamlardan dolayı teşekkür eden belediye personelleri, Yahşihan’ın daha da güzelleşmesi için hep birlikte mücadele verdiklerini dile getirdi.  Sosyal medya hesaplarından da mutluluklarını paylaşan personeller, ‘Mutlu işçi, mutlu aile, mutlu ilçe’ sloganıyla Yahşihan’da mutlu olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiş oldular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir