En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Işık ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Yönetimi Tarafından Kırıkkale'yi ziyaret etti.
Bu haber 256 kere okunmuş. 21.01.2021 Perşembe 18:11

ZİYARETTE BULUNDU

Dernek üyeleri bir araya gelen Genel Başkanı Işık, faaliyetler ile ilgili bilgi alırken genişletilmiş olan hizmet binasına hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti. Dernek ziyareti sonrası, Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Kırıkkale Şehitleri Anıtı, Kırıkkale Şehitliği ve Kırıkkale Şehitler Parkı ziyaret edildi. Genel Başkan Mustafa Işık tarafından Vali Yunus Sezer'e, Kırıkkale Şehitler Anıtı'ın yapılmasındaki emeğinden dolayı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya, dernek hizmet binası ve Şehitler Parkının yapılmasındaki emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

KURUMLARA ZİYARET

Valilik ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerine, Dernek Başkan Yardımcısı Gazi Yusuf Baran, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Muhittin Ceylan, Şehit Anneleri Hatice Türken ve Elfat Saydam katıldı. “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak,  Genel Başkann Mustafa Işık ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı, Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı'ya her fırsatta desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir