En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İsrail'e tepki sürüyor!

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve bu duruma karşı çıkan Filistinlilerin İsrail askerlerince katledilmesi, Kırıkkale'de protesto edildi.
Bu haber 887 kere okunmuş. 17.05.2018 Perşembe 14:26

TEPKİ GÖSTERDİLER

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve bu duruma karşı çıkan Filistinlilerin İsrail askerlerince katledilmesi, Kırıkkale'de protesto edildi. CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, Filistin halkıyla dayanışmayı en güçlü bir şekilde hayata geçirmek gerektiğini söyledi. Filistin'de yaşananların büyük bir katliam ve insanlık dramı olduğunu belirten Bozdağ, şunları kaydetti:

 

AÇIKLAMA YAPTILAR

"ABD başta olmak üzere büyük güçlerin hesapsız politikaları ve İsrail'in gaddar tutumunun Filistin'de bir dramın yaşanmasına sebep oldu. Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu'da yaşanan sorunların çözüme kavuşması imkansızdır. İsrail, Filistin halkının meşru temsilcileriyle müzakere ederek sorunu çözüme kavuşturmak yerine masumları öldürmeyi tercih ediyor. ABD Büyükelçilik binasının, İsrail Devleti'nin yetmişinci kuruluş yıl dönümünde Kudüs'te açılması büyük bir provokasyondur."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir