En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşte o projeler

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Kırıkkale için hazırladığı projelerini açıkladı ve tanıttı.
Bu haber 914 kere okunmuş. 05.02.2019 Salı 09:27

TANITIM YAPILDI

MHP’nin iddialı Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, günlerdir adını söylediği ancak açıklamadığı projelerini önce basın mensuplarına açıkladı ve tanıttı, ardından ise partililere tanıtım yapıldı. Serdar Yarar’ın proje toplantısı önce basın mensuplarına yapıldı. Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Yarar şehir için hazırladığı 40 projeyi açıkladı ve tanıttı. Tanıtım toplantısına İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Milletvekili Halil Öztürk’te katıldı.

 

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Toplantıda şehirle ilgili 40 sorunu tesbit ettiklerini ve buna 40 çözüm ürettiklerini belirten Yarar, projelerini ekonomi, üretim, sosyal yaşam şeklinde sınıflandırdıklarını belirtti. Yarar, şehirde günlük yaşamla ilgili herkesin hemen her gün karşılaştığı sorunları çözmek için proje yaptıklarını belirtti. Projelere bakıldığında da zaten ulaşımdan, gıdaya, sosyal yaşamdan ekonomiye kadar şehirde yaşayanların karşılaştıkları sorunlara ilişkin çözümler yer alıyor.

 

İŞTE 40 SORUN VE ÇÖZÜMÜ

Gazetecilerle bir araya geldikten sonra Yarar ve MHP Teşkilatı, Kültür Merkezi’nde de partililer ve STK temsilcilerine projelerin açıklaması ve tanıtımını yaptı. Yarar, “40 soruna 40 çözüm “ adlı projelerimizin tanıtımını İl Kültür Merkezimizde gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Burada da şehirle ilgili basit ancak kronikleşmiş sorunlara çözüm ürettiklerini ifade eden Yarar, gerçekleştirilecek projelerle şehir insanının yaşam standardının yükseleceğine dikkat çekti.

 

EKONOMİ VE İSTİHDAM ÇALIŞMALARI

Yarar’ın şehir için hazırladığı projeler şunlar: “Ekonomi ve İstihdama Yönelik Çalışmalar: Su üretimi e şişelemeye yönelik Kalesu Projesi. Çevre illerin kesiştiği noktaya sosyal ve dinlenme tesislerini kapsayan Anadolu Durağı Kırıkkale Projesi. Ekmek üretimini sağlayacak Ekmek Projesi, Çiçek ve fidan yetiştirmeye yönelik Çiçek ve Fidan Projesi. Bordur ve taş üretmeye yönelik Bordur ve Taş Projesi. Kentsel Tarım Projesi. Mahalle üretim Merkezleri Projesi. Şefkat Evleri Projesi. Bakım Merkezleri Projesi., Engelsiz Yaşam Projesi. Başkan Mahallede Projesi. Modern Hayvan Barınağı Projesi. Kültür Evleri Projesi. Bozlak Festivali Projesi. Mahalle Cenaze Hizmetleri Projesi.

 

SOSYAL YAŞAM ÇALIŞMALARI

Sosyal Yaşama Yönelik Projeler: Açık Yeşil alan ve Eğlence Merkezleri  Projesi. Celal Bayar Tema Parkı Projesi. Çoruhözü Deresi Islah Projesi. Spor Tesisleri Projesi. Mahalle Parkları Projesi. Spor Kompleksi Projesi. Kaletepe Sosyal Tesis Projesi. Şehitler Anıtı Projesi.

 

EĞİTİM ÇALIŞMALARI

Eğitime Yönelik Projeler: Öğrenci Yurtları Projesi. Sürekli eğitim Merkezi Projesi. Kongre Merkezi Projesi. Bilim Teknoloji Merkezi Projesi. Değerli Atık Projesi. Enerji Tasarrufu Projesi.

 

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Üst Yapıya Yönelik Projeler: Kentsel Dönüşüm Projesi. Uydu Kent Projesi. Mahallelere Kapalı Pazar ve Düğün Salonu Projesi. Yeni Sanayi Sitesi Projesi. İmar Adaletsizliğine Çözüm Projesi. Mahallelere Belediye Hizmet Binaları Projesi. Otopark Projeleri. Kişisel İhtiyaç ve Bakım Merkezleri Projesi. Nostaljik Tramvay Projesi. Toplu Ulaşım Hizmetleri Projesi. Etiler Kavşağı Projesi. Akıllı Kavşak Projesi. Bisiklet Yolları Projesi.”

 

PROFESYONEL ÇALIŞMALAR

Yarar bu projelerin tamamı ile şehrin daha yaşanabilir hale geleceğine işaret etti tanıtım toplantısında, projelerin kaynağı ve finansmanının da hazır olduğuna dikkat çekti. Projelerin geneline bakıldığında kimisinin zaten var olduğu ancak bir düzene sahip bulunmadığı, kimisinin eksik olduğu, kimisinin ise yetersiz kaldığı gözleniyor. Yarar, hazırladığı çalışma ile projeleri şehir geneline yayıyor ve ayrıca projelerin bir profesyonellik içerdiği gözleniyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir