En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İstişare toplantısı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile yap-işlet-devret yöntemiyle inşaası gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük kıl çadır salonunda ‘’1. İstişare Toplantısı’’ düzenlendi.
Bu haber 254 kere okunmuş. 03.04.2022 Pazar 20:58

TOPLANTI YAPILDI

Salonun girişinde gelen konuklara takdim edilmek üzere Bahşılı Belediyesinin hazırladığı içinde Başkan ve ekibinin yürürlüğe koyduğu çeşitli faaliyetleri içeren ‘’Sizin Sayenizde’’ adlı broşürler teşhir edildi. Program, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in göreve geldiği günden bugüne yürüttüğü belediye hizmetleri ve gerçekleştirdiği onlarca başarılı projelerden oluşan slayt gösterisi ile açıldı. Ardından toplantıya katılan konuklarına hitap etmek için kürsüye çıkan Tekin, yaptığı konuşmada: ‘’Belediye Başkanlarım, Belediye meclis üyesi, İl genel meclis üyesi, muhtarlarım ve tüm hazirun hoş geldiniz şeref verdiniz, Allah sizlerden razı olsun… İstişare, bize sünnet, efendimize farz…

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Biz bu istişare toplantılarını her yıl yapmayı planlıyorduk fakat Covid-19 diye bir hastalık geldi, bu şartlar altında insanlarımızı sıkıntıya sokmak istemedik. İnşallah ilerleyen günlerde daha büyük ve daha çok ilçe sakinine ulaştığımız organizasyonlar yapacağız. Burada ki gayemiz, biz neler yapmaya çalıştık, neleri vaad ettik, neler yapacağımızı göstermek, anlatmak… Artı biz her şeyi göremiyoruz, bilemiyoruz, birçok yoğunluğumuz oluyor, atlayabildiğimiz hususlar ve yahut ekonomik şartları karşılayamadığımız durumlar olabiliyor, bu nedenle sizlerle istişare ederek, sizlerin öngörüleri ile gözden kaçırabildiğimiz durumlara geri dönüp, not tutup bunların üzerinde çalışmalarımızı tekrar şekillendirmek istiyoruz” dedi.

 

EKSİKLER TAMAMLANACAK

Başkan Recep Zafer Tekin konuşmasının devamında; ‘’Victor Hugo’nun bir sözü var; ‘Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar.’ diyor. Bundan önceki 1985 yılından itibaren birçok belediye başkanları geldi geçti, hepsinden Allah razı olsun elinden gelen hizmetleri yaptılar… Yapmaya çalıştılar. Zaman zaman bizde davet ediyoruz, onlarla görüşüyoruz. Biz yanlarına gidiyoruz onların tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz… 3 yıl önce bugün ‘’Şehr-ül Emin’’ beraatını Rabbimin izni ile sizler bize verdiniz, bizde taahhütlerimiz doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştık, gayret ettik. Tabii tam süremiz tamamlanmadı, önümüzde Allah izin verirse 2 yılımız daha var, ilçemizde birkaç eksiğimiz var onları da tamamlayacağız” dedi.

 

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

Tekin: ‘’Bahşılı’da ciddi manada altyapı ve üstyapı problemleri vardı, pek çoğunu çözdük. İlçemizi 25 km sıcak asfalt ile tanıştırdık. İlçemiz ara yollarına dönüştürülmüş asfalt attık, TOKİ yollarına ve mezarlık yollarımıza asfalt attık. İhtiyaç sahiplerimize dağıtılmak üzere GiysiBank’ı kurduk, 15 Temmuz Meydanımızı yaptık, yeni parklar yaptık, ilçemize Millet Kıraathanesi Kitap Okuma Evi kazandırdık, yapılan girişimler sonucu belediyemize 1 adet vidanjör, 1 adet ilaçlama makinesi, ücretsiz ulaşım için servisler, yol süpürme, çöp taksi vs bir çok araç kazandırdık. Gasilhanemizin yapımını tamamladık. Şehit ve Gazilerimiz için piknik alanı yaptık ve bunlar gibi niceleri. Bunlar tesadüfen yapılan hizmetler değildir. Bunlar bir mücadele sonucu ilçemize kazandırılmıştır. Sizlere küçük küçük slaytlar hazırladık, 15 dakika sonra yemeğe geçeceğiz, sizi de çok sıkmak istemiyorum. Ben bir protokol konuşmasının dışında sizlerin önerilerinizi, görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, lütfen aklınıza takılan her şeyi sorunuz” diye konuştu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Vatandaşlar Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in konuşmasının ardından sorularını, düşüncelerini ilettiler. Samimi bir atmosferde geçen diyaloglar tarafların birbirlerini anlamasında, düşüncelerin paylaşılıp, fikir alışverişinde bulunulmasına katkı sağladı. Verilen yemeğin ardından, toplantıya katılan Bahşılı İlçe sakinleri, programın sonunda Başkan Recep Zafer Tekin’ le tokalaşıp, programın amacına ulaştığını ve böyle bir organizasyonu yaptığı için Başkan Tekin’e teşekkürlerini ilettiler. Bu sene ilki düzenlenen, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ev sahipliği yaptığı toplantıya, 200 kişilik geniş katılımla; Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri, İl genel meclis üyeleri, Bahşılılı her sülaleden ikişer kişi, kanaat önderleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir