En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İstişareye devam etti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilçe sakinleri ile Belediye ve Bahşılı ilçesine yönelik toplantı ve istişareleri devam ediyor.
Bu haber 479 kere okunmuş. 29.09.2019 Pazar 11:16

TOPLANTIDA BULUŞTULAR

Farklı bir yönetim tarzı sergileyen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, seçimden önce söylediği gibi ilçe sakinleri ile sık sık bir araya geliyor. Belediye ve ilçeyi birlikte yönetme, şeffaflık ve sorumlu belediyecilik sözü veren Başkan Tekin, ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek hem halk toplantısı ve istişare yapıyor ve hem de onların talep, öneri ve şikayetlerini dinliyor. Başkan Tekin, bu amaçla yine bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Mesire alanında düzenlenen ve ilçeden geniş katılımın olduğu toplantıda Başkan Tekin, toplantıya katılanlara Belediye’nin ve ilçenin durumunu anlattı, 6 ay içinde yapılan çalışmalardan bahsetti, ileriye yönelik planlar, projeler ve hedefleri konusunda bilgiler verdi. Fikir alışverişinde de bulunan Başkan Tekin, ilçe sakinlerinin öneri ve tavsiyelerini de not aldı. Bu toplantıların devam edeceğini söyleyen Başkan Tekin, ilçeyi ve Belediyeyi birlikte yöneteceklerini söyledi. Toplantı verimli ve keyifli geçti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir