En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti önlem aldı

Türkiye'de Corona virüs vakasının görülmesinin ardından, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda da tedbirler alınmaya başlandı.
Bu haber 3073 kere okunmuş. 23.03.2020 Pazartesi 07:48

Türkiye'de Corona virüs vakasının görülmesinin ardından, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda da tedbirler alınmaya başlandı. Bu kapsamda, özel kıyafetli ve maskeli ekiplerce İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda çalışma odaları, toplantı salonları, koridorlar ve genel kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

 

ÖNLEM AÇIKLAMASI

Ayrıca İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ikinci bir duyuruya kadar il ve merkez ilçe binasının açılmayacağı ifade edildi. İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise yaptığı açıklamasında " Vatandaş olarak koruma tedbirlerine hassasiyetle uymalıyız. Özellikle el hijyenine dikkat etmeli ve zorunlu olmadıkça kalabalık ortamlarda bulunmamalıyız. Yaşadığımız ortamı dezenfekte ederek sık sık havalandıralım. Parti üyelerimizin ve tüm hemşehrilerimizin çok acil işleri çıkmadığı sürece evde kalmalarını rica eder ve sağlıklı günler dilerim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir