En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Jandarma buldu

Kırıkkale'de 19 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedi, Kızılırmak Nehri’nde bulundu.
Bu haber 31 kere okunmuş. 15.10.2024 Salı 20:23

SORUŞTURMA AÇILDI

Kırıkkale'de 19 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedi, Kızılırmak Nehri’nde bulundu. 25 Eylül’de kaybolan Yalçıner’in ailesinin yaptığı ihbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmalarına başladı. Ancak, kaybolduğu bölgede herhangi bir iz bulunamadı. Bu durum, Yalçıner’in öldürülmüş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

 

SU ALTI EKİBİ BULDU

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cesedini bulmak için çalışan JÖAK Sualtı Timi Yalçıner’in cesedini bulma çalışmalarına katıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Yalçıner’in cesedinin Kızılırmak üzerindeki bir köprüden atılmış olabileceği belirlendi. Çeşnigir Köprüsü altında yapılan dalışlar sonucunda Yalçıner’in cesedi, 7 metre derinlikte bulundu. Otopsi için cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

DÖRT KİŞİ TUTUKLANDI

Sevgi Gülden Yalçıner’in, kardeşleriyle miras anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak kardeşleri Ş.G. ve Y.G. ile komşuları K.U., D.G. ve H.U. tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, 47 yaşındaki Yalçıner'in, tabancayla öldürüldükten sonra tel ve brandaya sarılarak bordür taşıyla Köprü köy yakınındaki köprüden atıldığı tespit edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir