En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Jandarma’ya tebrik

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Türk Jandarma Teşkilatı'nın 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bu haber 190 kere okunmuş. 14.06.2022 Salı 19:36

MESAJ YAYIMLADI

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü için mesaj yayımlayan Başkan Altınışık, “Kanun ordusu adını alan, gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatı, vatan sevgisi, profesyonel ve eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima dinamik, göreve hazır ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Toplumun huzur ve güveninin, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı ülkemizde yürütülen kolluk kuvveti hizmetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Ülke topraklarımızın hemen hemen her köşesinde karakolu bulunan fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu olarak görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak, milletimizin sevgisine ve güvenine layık olmuştur.

 

TEBRİKLERİNİ İLETTİ

“Türkiye Cumhuriyeti Jandarması her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, feragat ve fedakarlık örneği bir kanun ordusudur” diyen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifadesiyle görevini ifa ederken, yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, feragat ve fedakarlık örneği gösteren, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kolluk gücüne sahip olan Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevi başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi, rahmet ve saygıyla, gazilerimizi başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevi başında bulunan Jandarma Personelimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir