En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kadın cinayetine tepki

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Polis Memuru Müslüm Aktaş, eşi Sevginur Ayçiçeğ'i silahla vurarak ağır yaralandığı iddia edildi...
Bu haber 311 kere okunmuş. 18.09.2020 Cuma 16:11

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Polis Memuru Müslüm Aktaş, eşi Sevginur Ayçiçeğ'i silahla vurarak ağır yaralandığı iddia edildi. Kırıkkale Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Sinem Oktar Toksarı konuya ilişkin açıklamada bulundu.

 

 

AÇIKLAMA YAPTI

Toksarı "Yine acı bir kadın cinayeti ile güne uyandık. Kırıkkaleli Neşet ve Ayfer  Ayçiçeği çiftinin biricik kızı 22 yaşındaki Sevginur 18 günlük eşi polis memuru Müslüm Aktaş tarafından başından silahla vurularak ağır yaralanmıştır. Olay günü gece saat 01.00 sularında spor ayakkabısı ayağında üzerinde kot pantolon ve kot ceket, yanında çantası ile baş bölgesinden silahla vurulmuş şekilde hastaneye kaldırılan Sevginur’ un eşi bunun bir intihar vakası olduğu iddiasındadır. Kadın cinayetlerinin karşısında olacağımızı , Şüphelinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini savunacağımızı , dosyanın her aşamasında takipte olacağımızı ve adaletin tecelli edeceğine olan inancımızı bir saniye olsun kaybetmediğimizi şimdiden kamuoyuna saygı ile bildiririz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir