En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kalite çalıştayı

Kırıkkale Üniversitesi Yönetici Eğitimi ve 2020 Yılı Planlama Çalıştayı, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın katılımıyla gerçekleşen açılış programı ile başladı.
Bu haber 453 kere okunmuş. 07.02.2020 Cuma 17:25

ÇALIŞTAY YAPILIYOR

Çalıştayın açılışında Genel Sekreter Doç. Dr. Metin Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Nihat İnanç'ın konuşmalarının ardından Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan 2019 yılını değerlendiren ve 2020 yılı hedeflerini açıklayan bir sunum gerçekleştirdi. Rektör konuşmasının ardından, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya "Yükseköğretimde Kalite Anlayışı" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

 

DEVAM EDECEK

Ardından kürsüye çıkan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırıkkale Üniversitesi'nin 2020 planlama çalıştayını Kırşehir'de gerçekleştirmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış programı Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan'ın, Rektör Prof. Dr. Vatana Karakaya ve Vali İbrahim Akın'a hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu. 09 Şubat'a kadar devam edecek çalıştayda, Kırıkkale Üniversite akademik ve idari birim yöneticileri birimleri hakkında bilgi vererek 2019 yılında yapmış oldukları faaliyetlerle 2020 yılına ait plan ve hedeflerini anlatacaklar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir