En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kamyonla durduruldu

Kırıkkale'de devriye gezen uzman ekipleri gören iki şahıs ceza almamak için otomobil ile kaçmaya başladı. Olayı gören çöp kamyonu işçileri, araçlarıyla yolu kapatarak şahısların kaçmasını engelledi.
Bu haber 247 kere okunmuş. 30.11.2020 Pazartesi 18:13

İLGİNÇ BİR VAKA

Kırıkkale'de devriye gezen uzman ekipleri gören iki şahıs ceza almamak için otomobil ile kaçmaya başladı. Olayı gören çöp kamyonu işçileri, araçlarıyla yolu kapatarak şahısların kaçmasını engelledi. Şahıslardan biri, belgesi olduğu için ceza yemekten kurtulurken, diğerine 3 bin 150 lira ceza kesildi.

Kırıkkale Valiliği koordinesindeki İl Salgın Denetim Merkezi'nde görevli uzman ekipler, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yaptı. Kent merkezindeki Menderes Caddesi üzerinde uzman ekiplerden kaçan 2 kişinin otomobil ile kaçışına izin vermeyen çöp kamyonu yolu kapattı.

 

3 BİN 150 LİRA CEZA YAZILDI

Koşarak otomobilin yanına giden jandarma ekipleri, 2 kişiyi araçtan indirerek belgelerini kontrol etti. Belgeleri tam olan sürücü ceza almadan kurtulurken, arkadaşı ise kısıtlamaya uymadığından dolayı 3 bin 150 lira idari para cezası aldı. Sürücü ve yayalar üzerinde denetimlerini gece boyunca sürdüren ekipler, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir bankamatikten para çekerken tespit edilen 2 kişiye kısıtlama ihlalinden dolayı toplam da 6 bin 300 lira ceza uyguladı. Çöp kamyonu, ekiplerden kaçan otomobili durdurmak için yolu kapattı. Bir cadde de araca binerken ekiplere yakalanan 16 yaşındaki bir çocuk ile dayısına 3 bin 150'şer lira idari para cezası verildi. Yine denetimler sırasında kamyonla kaçmaya çalışan bir kişi, uzman ekiplerce yol kapatılarak durduruldu. Pazarcı olduğunu iddia eden sürücü, belge gösteremeyince ceza almaktan kurtulamadı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir