En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kandil ve bayram jesti

Bahşılı’nın fark yaratan Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den yine fark yaratan bir uygulama geldi. Başkan Tekin, Ramazan Bayramı öncesi personeli ikramiye ile sevindirdi, vatandaşlara da Kadir gecesi hürmetine Kandil Simidi, Şeker ve Kolonya ikram etti
Bu haber 657 kere okunmuş. 31.05.2019 Cuma 23:01

KANDİL VE BAYRAM SEVİNCİ

Bahşılı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yoluna devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, seçim öncesinde söylediği gibi fark yaratan uygulama ve çalışmaları ile dikkatleri çekiyor. Bahşılı’nın fark yaratan Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den yine fark yaratan bir uygulama geldi. Başkan Tekin, Ramazan Bayramı öncesi personeli ikramiye ile sevindirdi, vatandaşlara da Kadir gecesi hürmetine Kandil Simidi, Şeker ve Kolonya ikram etti. Bu anlamlı çalışma ile Belediye’de işçiler, ilçede ise vatandaşlar güzel bir kandil gecesi yaşarken, şeker tadında da bayram yaşayacak.

 

BİZZAT KENDİSİ PAKETLEDİ

Kadir Gecesi dolayısıyla ilçede dağıtılmak üzere kandil simidi, bayram için de şeker ve kolonya aldıran Başkan Tekin, simit, şeker ve kolonyaların paketlemesine bizzat kendisi katıldı. Bu güzel ve anlamlı çalışma için de bilgi veren Başkan Tekin, “Bütün bayramlarınız, bütün Kadir Geceleriniz şeker tadında geçmesi dileği ile hayırlı kadir geceleri hayırlı ramazan bayramları dileriz. Bahşılı halkımıza kandil simidi, kolonya ve bayram şekeri ikram ederek Kadir Gecemizi idrak ediyoruz. Bütün inananların yardımcısı olsun Yaradanımız” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Paketlenen ikramlar personel tarafından kapı kapı dağıtıldı. Paketleri alan kimi vatandaşlar şaşırırken, kimileri ise takdirlerini ifada etti. Başkan Tekin’e bu güzel uygulamadan dolayı teşekkürlerini ileten bir çok kişi, görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile birlikte pozitif yorumlarda bulundular. Başkan Tekin’in söz verdiği gibi sosyal belediyecilik anlayışını gerçekleştirdiğini ifade eden Bahşılı sakinleri, “Allah razı olsun kendisinden. Bahşılı için değer kazandıracak çalışma ve uygulamalar yapıyor. Şu çalışma bile sosyal belediyecilik anlayışı bakımından çok güzel bir uygulama teşekkür ve takdirlerimizi iletiyoruz” dediler. Bayram ikramiyesi alan personel de Başkan Tekin’e bu jesti için teşekkürlerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir