En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kapısı da gönlü de açık

Bahşılı’nın dinamik Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin fark yaratan uygulamalarına devam ediyor. Başkan Tekin’in göreve başladığı günden bu yana makam kapısı yok. Tekin, “kapısı da gönlü de herkese hep açık” başkan olarak dikkat çekiyor.
Bu haber 506 kere okunmuş. 27.06.2019 Perşembe 18:02

GÖRENLER ŞAŞIRIYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede göreve başladığı günden bu yana fark yaratan uygulamalarına devam ediyor. Başkan Tekin, seçildiği günden bu yana makam kapısı olmayan tek Belediye Başkanı olarak dikkat çekiyor. “Kapısı da gönlü de herkese hep açık Başkan” olarak isim yapan Başkan Tekin, makamdaki kapıyı söktürdüğünü ve herkesin ziyarete geldiğinde bu duruma şaşırdığını söylüyor.

 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Başkan Tekin, bu fark yaratan uygulama konusunda, “Seçimden önce kapımızın da gönlümüzün de herkese her zaman açık olacağını söylemiştik. Seçimi kazanır kazanmak makam kapısını söktürdük. Kapımız da gönlümüz de şu anda herkese açık. Bir işe nasıl başlarsanız öyle gidersiniz. Biz de böyle başladık ve böyle devam ediyoruz yolumuza. Burası bizim değil, Bahşılılı hemşehrilerimizin. Belediyeyi beraber yöneteceğimizi de söylemiştik. Öyle de yapıyoruz. Açık, şeffaf bir yönetim sergiliyoruz. Bu hep böyle devam edecek” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir