En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin çıkarması

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ve ilçe toplantıları ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yahşihan’da gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretin bir benzeri Keskin’de yapıldı.
Bu haber 737 kere okunmuş. 07.03.2019 Perşembe 16:41

SEÇİM BÜROSUNDA TOPLANTI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, il yöneticileri ile birlikte Keskin’e çıkarma yaptı. Seçim çalışmalarını ilçelerde de sürdüren ve geçtiğimiz günlerde Yahşihan’da hem ziyaretlerde bulunup hem de muhtarlarla toplantı yapan Dağdelen, Keskin’de de ziyaretlerde bulundu ve muhtarlarla bir araya geldi. Seçim bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dağdelen, seçim çalışmaları konusunda istişare yaptı. Toplantı konusunda bilgi veren Dağdelen, “Keskinli hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan muhabbeti bizler mutlu etti. Seçim büromuzda Keskinli dostlarımızla bir araya geldik” dedi.

 

ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Daha sonra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dede Yıldırım’la birlikte esnafları ziyaret eden, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Dağdelen, ilçede seçimin nabzını tutmaya çalıştı. Esnafların istekv e taleplerini dinleyen onlarla sohbet eden Başkan Dağdelen, esnaf ziyareti konusunda “Keskin ziyaretimizde esnaf hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduk. Ekonomimizin can damarı esnaflarımızın istek ve beklentilerini istişare ettik” açıklamasında bulundu.

 

MUHTARLARLA TOPLANTI

Son olarak muhtarlarla bir araya gelen Başkan Dağdelen, ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Muhtara seçimin önemini anlatan Başkan Dağdelen, onlardan destek beklediklerini söyledi. Muhtarlar toplantısı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskin İlçemizde muhtarlarımızla bir araya gelerek, istek ve beklentilerini dinledik. 31 Mart seçimlerinde desteklerini istedik” dedi. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım da katıldı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir