En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin örnek ilçe olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2 Haziranda seçimlerin yenileneceği ve büyük önem atfettikleri Keskin´e yönelik seçim çalışmasını sürdürüyor.
Bu haber 584 kere okunmuş. 29.05.2019 Çarsamba 18:27

İLÇEYİ ZİYARET ETTİLER

İl Başkanı Erdal Baloğlu ve parti yönetimi ilçeyi ziyaret etti. İl Başkanı Erdal Baloğlu öncülüğünde gerçekleşen ziyarete  MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Silsüpüroğlu ve birçok partili katıldı. Baloğlu konuşma yaptı  “Keskin, Kırıkkale´mizin ve ülkemizin değeridir. Bunun için bizlerde Keskin´e hizmet etmek istiyoruz ve oylarınıza gönüllerinize talibiz. Biz Keskin´i de diğer ilçelerimiz ile birlikte marka ve model yapmak istiyoruz. Bunun için de 2 Haziran´da Mustafa Alp Silsüpüroğlu´na desteğinizi bekliyoruz. Keskin´i turizm cenneti yapmak için, kültür başkenti yapmak için, esnafımızın yüzünü güldürüp Keskin´i tekrar eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için bizimle beraber olmazınızı istiyoruz” dedi.

 

ÖRNEK BİR İLÇE OLACAK

Baloğlu, “Biz Keskin´i ve sorunlarını en iyi bilen çözüm üreten üretken belediyecilik anlayışı ile hareket eden güçlü bir kadroya sahibiz. 2 Haziran seçimlerinde tam kadro tam güç Milletimizin desteği ile Keskin ilçemizi Kırıkkale´nin örnek ilçelerinden biri olacağının sözünü veriyoruz” dedi. Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı 2 Haziran Keskin Belediyesi´nin burçlarında 3 hilali sancağı görmek için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını gece gündüz demeden zafer için mücadele edeceklerini söyledi. Keskin Belediye Başkanı Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu ise bütün gece boyunca çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir