En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kibir baronları gidecek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Yenimahalleli vatandaşlarla buluştu. Plevne Caddesinde yaklaşık 2500 kişinin katıldığı toplantı mitinge dönüştü
Bu haber 50 kere okunmuş. 28.03.2024 Perşembe 20:33

MAHALLE MİTİNGİ YAPTI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere birkaç gün kala, Kırıkkale’deki siyasi hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Yenimahalleli vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ve MHP Merkezi İlçe Başkanı Faruk Akbulut’un da katıldığı mahalle toplantısı, adeta miting alanına döndü. Harun Ulusoy meşaleler ve havai fişeklerle karşılandı. Coşkulu kalabalık saatlerce Başkan Ulusoy diye slogan artı. Görsel şovun yaşandığı Yenimahalle de program sonrasında halay çekildi. Keskinli Hacı Taşan'ın Bugün Ayın Işığını mikrofondan okuyan Ulusoy her zaman olduğu gibi de halayın da başında durdu.

 

85 GÜNDÜR ÇALIŞIYORUZ

Belediyeyi kibir abidelerinden ve baronlarından kurtaracaklarını söyleyen Ulusoy “85 gündür  Sahalarda ne görüyoruz? Hemşehrilerimizin teveccühünü ve güçlü bir şekilde sevgisini görüyoruz. Bu da bize güç veriyor. Bir de şunu görüyoruz, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin büyük bir çoğunluğu değişim istiyor. Bu değişimi sağlayacak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi, tek adayı da Harun Ulusoy. Allah nasip ederse 31 Mart akşamında halkımızın istediği Harun Ulusoy’u başkan yapacağız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilal bayrağını belediyeye dikeceğiz inşallah. Kırıkkale’nin siyasetine Kırıkkale’nin algı operasyonlarına en güzel cevabı veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Ulusoy konuşmasının devamında “Bizim en önemli sıkıntılarımızdan biri altyapı, Bağlarbaşı’nda 10 gündür su yok. Herkes kendi havasında, kendi programında geziyor. Kimse de demiyor ki, ‘bu insanlar, şu mübarek günde ne yapıyor?’. Allah nasip ederse, ilk projemiz şu alt yapı problemini ortadan kaldırmak olacak.” dedi. Ulusoy ayrıca Yenimahalleli vatandaşlara, Kırıkkale için yapmayı planladıkları diğer projeleri de tek tek anlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir