En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kılıçlar çıkarması

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Kılıçlar köyünü ziyaret etti. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık başkanlığındaki heyet köyde büyük ilgi gördü.
Bu haber 230 kere okunmuş. 07.03.2022 Pazartesi 18:32

KÖYE ZİYARET YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Kılıçlar köyünü ziyaret etti. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık başkanlığındaki heyet köyde büyük ilgi gördü. Köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Altınışık, onların talep ve sorunlarını da not aldı. İyi Parti olarak ne durumda olduklarını anlatan Başkan Altınışık, Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek için emin ve her geçen gün büyüyen adımlarla kararlı bir şekilde ilerlediklerini vurguladı. Köylüler başta akaryakıt olmak üzere, tarım, çiftçilik ve geçimle ilgili sıkıntılarını dile getirdiler.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretle ilgili olarak partiden yapılan açıklamada, “İl Başkanımız sn. Bülent Şükrü Altınışık, İl Yönetimimiz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Yahşihan İlçe Başkanlığı olarak; Kılıçlar köyümüze ziyarette bulunduk, hemşehrilerimizlerle bir araya geldik. Bu vesile ile Ülke gündemi, Partimiz ve Kılıçlar köyümüz hakkında istişarede bulunduk. Misafirperverlikleri için Kılıçlarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” bilgisi paylaşıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir