En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kimler aday adayı oluyor?

Erken seçim kararının ardından siyasette büyük bir hareketlilik başladı. Zamanın kısa olması aday adaylığı düşünen isimleri kısa sürede karar vermeye zorluyor. Kamuoyunda ise kimlerin aday olacağına dair iddialar ortaya atılmaya başladı bile.
Bu haber 3736 kere okunmuş. 22.04.2018 Pazar 14:14

ADAYLAR ÖNE ÇIKIYOR

24 Haziran’da ki erken seçim için ilk aday adaylığını açıklayan isim Av. Mehmet Yılmazer oldu. Yılmazer'in uzun zamandır ismi adaylık için konuşuluyordu. Yılmazer ismi il başkanlığı için de geçmiş ve Cumhurbaşkanı ile görüşmüştü. Ardından ise Berslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu sosyal medyadan açıklama yaptı. AK Parti’den aday adaylığını açıklaması beklenen diğir isimler ise; İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Atalay, il genel meclisi eski başkanı Avukat Orhan Aytekin, eski il başkanı Mürsel Akçay, Eski milletvekilleri Mustafa Özbayrak ve Turan Kıratlı, Mehmet Güloğlu, ABC Eğitim Kurumları Sahibi Harun Güleç,  Avukat Erhan Erdal, Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Acar.

 

MHP-CHP-İYİ PARTİ

MHP’de ise eski milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halil Öztürk, Avukat Abdullah Pekgöz, Melih Karayol aday adayı olması muhtemel isimler arasında geçiyor. CHP’de ise; İl Başkanı Avukat Ahmet Önal, Avukat Murat Çakırca, Avukat Hasan Biçer, Avukat Ziya Kavlak,  Ahmet Eroğlu’nun isimleri geçiyor. Aday adaylığının da gözlerin çevrildiği bir diğer parti olan  İYİ Parti’de;  Kemal Albayrak, Yavuz Kuzucu, Şevket Özsoy, Yusuf İlhan, Bülent Altınışık’ın  aday adayı olabilecekleri konuşuluyor.

 

MEVCUT İSİMLER

Diğer taraftan mevcut vekillerin durumu da kamuoyunun merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ramazan Can’ın daha önce ki söylemlerinde son dönemim demesine karşılık  genel merkez tarafından yeniden aday gösterilme ihtimali yüksek görünüyor. Mehmet Demir’in tekrar adaylık müracaatında bulunmasına kesin gözüyle bakılırken, hemen hemen her sohbetinde bir daha aday olmayacağını söyleyen Abdullah Öztürk’ün adaylık müracaatında bulunmaması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir