En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kimlerle temas halinde?

Yeni parti kuracağı söylenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bir çok ilde olduğu gibi Kırıkkale’de de bazı eski ve mevcut il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile temas halinde olduğu ileri sürülüyor.
Bu haber 664 kere okunmuş. 14.05.2019 Salı 10:33

TEMAS HALİNDELERMİŞ!

Bir çok kişi eski Başbakan Ahmet Davutuoğlu’nun kuracağı partiyi konuşuyor. Davutoğlu’nun parti kurmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni parti için bir çok ilde olduğu gibi Kırıkkale’de de eski bazı il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile temas halinde olduğu ileri sürülüyor. Ancak bu isimler sır gibi saklanıyor. AK Parti içinden eski ve mevcut belediye başkanları, kimi eski il başkanları ve kimi eski milletvekillerinin görüşme yaptığı konuşuluyor.

 

ÖNEMLİ İDDİALAR VAR

Konuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, hatta bununla ilgili bir eski bakan ve biri AK Parti’den biri de ANAP’tan eski iki il başkanı ile temas yapıldığı belirtiliyor. Hata mevcut bir belediye başkanı ile de görüşme halinde olduğu ifade ediliyor. Bu isimler açıklanmıyor ancak kimler olduğu tahmin edilebiliyor. Partinin kurulma aşamasında bu temasların devam edeceği konuşuluyor. Parti kurulurken bahse konu isimlerin geçiş yapacağı, kurulduktan sonra da bazı isimlerin hatta bir önemli belediye başkanının geçiş yapacağı iddia ediliyor.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir