En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler kapsamında açıklamalarda bulundu. Seçim akşamı herkesin Kırıkkale’ye dikkatli bakması gerektiğini belirten Özel, “Kırıkkale’yi CHP yönetimine katacağız” dedi.
Bu haber 82 kere okunmuş. 06.03.2024 Çarsamba 18:50

‘HERKES KIRIKKALE’YE İYİ BAKSIN’

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’ye konuk oldu. Canlı yayına konuk olan ve gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Özel, büyükşehirler başta olmak üzere diğer bütün illerle ilgili yerel seçimin nabzını tuttu. Özel, Gündem Özel programında Ankara’da merkez başta olmak üzere 10 belediyeyi geçeceklerini dile getirdi. Kimsenin buna şaşırmaması gerektiğine vurgu yapan Özel, “Seçim akşamı herkes Kırıkkale’ye iyi baksın. Giresun bir büyük bir kaza sonucunda gitmişti geri geldi. Kırıkkale’yi CHP yönetimine katacağız” dedi.

 

KIRIKKALE BUNU KONUŞTU

Özel’in bu açıklamaları Kırıkkale gündemine adeta bomba gibi düştü. Kırıkkale gün boyu bu açıklamaları konuştu. Bir çok kişi bu açıklamayı yorumlarken, CHP ve Ahmet Önal’ın seçim iddiası da konuşuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir