En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale çok kararlı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığınca Kırıkkale Kültür Merkezinde program gerçekleştirildi.
Bu haber 134 kere okunmuş. 19.10.2022 Çarsamba 19:55

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığınca Kırıkkale Kültür Merkezinde program gerçekleştirildi. Programda CHP'nin seçimlere kilitlendiğinden bahsedilirken, Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin iktidara gelmek için kararlı ve hazır olduğu ifade edildi.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Kültür Merkezinde gerçekleşen programda CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Parti Meclisi üyesi Umut Akdoğan, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer yaptığı açıklamasında " CHP Parti Meclisi üyemiz Umut Akdoğan, Milletvekilimiz Ahmet Önal ile Kırıkkale'de yol arkadaşlarımızla buluştuk. Örgütümüzle iktidara hazırız. Toplantımıza ev sahipliği ve misafirperverliği için Kırıkkale örgütümüze teşekkürler” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise yaptığı değerlendirmesinde "CHP Eskişehir milletvekilimiz sayın Utku Çakırözer, CHP Parti Meclisi üyemiz sayın Umut Akdoğan ile vatandaşlarımızla buluştuk. Bu güzel çalışma için İl Başkanımız sayın Onur Yüksel Bozdağ'a, yöneticilerimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Program partililerin ve vatandaşların katılımcılara soru sormasıyla devam ederken, Program sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir