En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale Turuncu’da

Cumhurbaşkanı’nın açıklamasına göre iller renklerine göre kademeli olarak normalleşmeye geçecek. Kırıkkale renk haritasında turuncu görünüyor.
Bu haber 288 kere okunmuş. 01.03.2021 Pazartesi 20:05

TURUNCU GÖRÜNÜYORUZ

Cumhurbaşkanı’nın açıklamasına göre iller renklerine göre kademeli olarak normalleşmeye geçecek. Kırıkkale renk haritasında turuncu görünüyor. Yani normalleşmeye Kırıkkale biraz geç geçecek. Duruma Vali başkanlığındaki İl Hıfzısıhha Kurulu karar verecek. Bunun için de toplantı yapılması gerekiyor. Mevcut duruma göre Kırıkkale’de hafta sonu kısıtlaması bu hafta da sürecek gibi görünüyor. 8. Ve 12. sınıflarda sadece yüz yüze sınav yapılacak. Kırıkkale ile ilgili detaylı kararları Valilik verecek ve açıklama yapacak. Şimdi merakla bu kararlar bekleniyor.

 

BAZI UYGULAMALAR OLACAK

Buna göre Kırıkkale’de restoran, kafetarya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında sabah 7 ile akşam 10 arasında faaliyetlerini yüzde 50 sınırlama ile sürdürecek. Kamunun çalışma saatleri tüm Türkiye'de normale döndürülecek. İhtiyaç halinde valilikler farklı düzenlemeler yapılabilecek. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubu vatandaşlarla ilgili düzenleme düşük ve orta riskli illerde kaldırılırken yüksek ve çok yüksek riskli illerde arttırılacak. Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kooperatifler ve benzeri kuruluşlar genel kurulları düşük, orta, yüksek riskli illerde katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılabilecekler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir