En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale’ye gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı 24 ilde oylarını artırmak için harekete geçti. Kılıçdaroğlu'nun bizzat ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale'de bulunuyor.
Bu haber 598 kere okunmuş. 23.02.2021 Salı 20:20

KIRIKKALE ZİYARETİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı 24 ilde oylarını arttırmak için harekete geçti. Aynı illere daha önce iki kez milletvekillerini gönderen ve rapor hazırlatan Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir yılda tamamlanması beklenen programını Aksaray’dan başlattı. Ziyaretlerinde, kendisini ‘milliyetçi-muhafazakâr’ olarak tanımlayan kesimlerle ‘dar kapsamlı’ toplantılarda bir araya gelmeyi planlayan Kılıçdaroğlu’nun bu kesimlere, “Neden CHP’ye oy vermiyorsunuz” diye soracağı belirtildi.

 

İLLERİ DOLAŞIYOR

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de yer alıyor. Kılıçdaroğlu’nun salgın şartlarında olumsuz bir değişim olmaması durumunda Mart ayının son haftası Kırıkkale’ye gelerek, vatandaşla buluşacağı ve esnaf ziyaretleri yapacağı öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller şöyle; Aksaray, Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir