En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kızılay yardımı sürüyor

Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İŞLER Kızılay’ın Kırıkkale şubesi olduğu yaklaşık 7 aydan beri Kırıkkale’de ki dezavantajlı ailelere yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Bu haber 386 kere okunmuş. 11.10.2019 Cuma 09:24

YARDIM AÇIKLAMASI

Bir çok alanda yardımlarını ve faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılay Kırıkkale şubesi her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleriyle  ailelerin derdine  derman olan Kızılay bu haftada  yine dezavantajlı ailelere kardeş oldu dertleriyle dertlendi acılarıyla hüzünlendi. Hane ziyaretleri hakkında açıklama yapan Türk Kızılay  şube başkanı Mustafa İşler şunları söyledi. ‘’ Bu hafta yine ziyarette bulunduğumuz her bir ailende yine dram, hüzün ve umut vardı. Her biri tutacak el   konuşacak, dertleşecek dost arıyordu. Ne mutlu bize ki ALLAH c.c bu kardeşlerimize kardeş olmayı bize nasip etti. Bu haftaki ziyaretler sırasında karşılaştıklarımız, ailelerimizin durumları yine bizleri derinden üzdü.''

 

BİLGİLER VERİLDİ

Kocaları hapse düşmüş 10 yavru ile hayat mücadelesi veren anneler.  7 yaşında selpak mendil satan çocuğumuz. Üç engelli çocuğa babalık ve annelik yapan kardeşlerimiz, Çörek yapıp satarak çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayan annemiz, fedakar abi ve ablamızı ziyaret ettik, engelli kardeşlerimize hasta bez paketlerimizi ve ailelerimize erzak kolilerimizi ve et kıyma konservelerimizi ve şefkatimizi kardeşliğimizi hediye ettik. Başkan işler açıklamasında ‘’Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak Kırıkkale’mizde yaşayan  yardım  edilmedik ihtiyaç sahibi aile kalmayacak. . Bu haftaki ziyaret ettiğimiz fakir yetim dul kardeşlerimize bolca erzak alan Allah’ın (c.c) cömert ve şefkatli kulları gönüllülerimizden ve çörek yapan bacılarımıza un alan kardeşlerimizden Allah cc ebediyen razı olsun. Cömertlik ve fedakarlık cennet meyvesi gibi tatlı'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir