En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köken toplantı yaptı

Kamu Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması , vatandaşın talep ve şikayetlerinin mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulması için...
Bu haber 613 kere okunmuş. 12.11.2018 Pazartesi 11:32

Kamu Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması , vatandaşın talep ve şikayetlerinin mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulması için Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında kurum müdürlerinin katılımıyla Büyükceceli köyünde vatandaşla buluşma toplantısı yapıldı. Toplantıda kurum müdürleri söz alarak kurum faaliyet ve projelerini anlatarak vatandaşların sorularını cevapladılar.

 

TOPLANTI YAPILDI

Toplantıya katılan köylüler  kaymakamlığın yapmış olduğu bu ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdikten sonra, köye çocuk parkının  yapılması köy içindeki su göletinin setinin yüksetilmesi  konusunda yardım talep ettiler.İlçe Kaymakamı Sayın Muammer Köken vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bizzat yerinde görmek ve dinlemek için böyle bir çalışma başlatıldığını, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini,  vatandaşların sorun ve taleplerinin bizzat takipçisi olacağını söyleyip , kurum müdürlerine, köy muhtarı ve köylülere teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir