En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Konteynerlar geldi

Hacılar Kasabası’nın daha güzel hale gelmesi amacıyla çalışma ve mücadele gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kasabaya 57 adet hibe çöp konteynırı kazandırdı.
Bu haber 265 kere okunmuş. 17.09.2020 Perşembe 19:44

YENİ KONTEYNERLER GELDİ

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren sergilediği mücadeleyle halkın gönlünü kazanan ve kasabada birlik, beraberlik sergileyen Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, çevre temizliğine yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Başkan Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşme sonucunda kasabaya 57 adet hibe çöp konteynırı kazandırdı. Başkan Koyuncu, “İnşallah temiz bir Hacılar kasabası için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

 

KOYUNCU BİLGİ VERDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Koyuncu, “Belediyemiz sınırları içinde çevre kirliliğinin giderilmesi halk sağlığının korunması maksadıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 57 adet çöp konteyneri hibe aldık. Bakanım Murat Kurum'a MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk'e ve Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer'e Hacılar halkı adına teşekkür ederiz. Kasabamızın sorunlarını çözmek için halkımız bilsin elimden gelen bütün değerlendirmeleri gerçekleştiriyorum. Hacılar kasabası, yatırımlarla daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir