En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Koordinatör ziyareti

AK Parti’nin önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili hazırlıkları sürüyor. Genel Merkez İl Koordinatör Vekili Kemal Kıdıl Kırıkkale’ye gelerek, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, toplantılar yaptı.
Bu haber 757 kere okunmuş. 06.11.2018 Salı 18:07

KOORDİNATÖR ZİYARETİ

AK Parti’de yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar genel merkez koordinatörlüğünde yoğun şekilde sürüyor. İl ve ilçe teşkilatları çalışmalarını devam ettirirken, genel merkezden gelen heyet hem çalışmalarla ilgili bilgiler aldı ve hem de yeni stratejiler konusunda bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu. Bu amaçla Genel Merkez İl Koordinatör Vekili Kemal Kıdıl Kırıkkale’ye gelerek, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, toplantılar yaptı.

 

KIDIL AÇIKLAMA YAPTI

İl Başkanlığı ve İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Kıdıl’a, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen başta olmak üzere il yönetimi ve teşkilat başkanları eşlik etti. Kıdıl, ziyaretler ve toplantılarda seçimin stratejisi ve önemine değinerek, “Bu seçimi çok önemsiyoruz. Her zamankinden daha fazla çalışacak ve daha çok ziyaretlerde, toplantılarda bulunacağız. Seçimin önemini herkese anlatacağız. Koordineli çalışmalar yürüterek, bu seçimin de başarıyla atlatılmasını inşallah sağlayacağız” dedi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Kıdıl’ın ziyareti ve seçim çalışmaları konusunda bilgiler veren İl Başkanı Nuh Dağdelen ise, “Genel Merkez İl Koordinatörümüz olarak görevlendirilen Sayın Oğuz Kemal Kıdıl, Teşkilatımızı ziyaret ederek; İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın üyeleri ile bir araya geldi. Sayın Oğuz Kemal Kıdıl ile birlikte İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk. Teşkilat çalışmalarımıza dair bilgileri paylaştık. 2019 Mart Yerel Seçimlerinde izlenecek yol haritasına dair hazırlıkları gözden geçirdik” dedi.

 

NELER GÖRÜŞÜLDÜ?

Kıdıl’ın il merkezinde teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptığı, gelişmeler hakkında bilgiler aldığı, bazı konularda da görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Mart ayında yapılacak olan seçimle ilgili genel merkezin hazırladığı yol haritasına uygun çalışmaların değerlendirildiği öğrenildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir