En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KOP'la çilek imkanı

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, hafta sonu çiftçi ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdürlüğü tarafından projelendirilerek...
Bu haber 790 kere okunmuş. 29.06.2020 Pazartesi 13:56

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, hafta sonu çiftçi ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdürlüğü tarafından projelendirilerek KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunulan ve 10 adet çiftçimize toplam 30 dekar alanda çilek yetiştiriciliği imkanı sunan “Kop İle Çilek Yetiştiriyorum” projesinden yararlanan çiftçilerimizi ve patates üretimi yapan çiftçilerimizi ziyaret eden Yılmaz, bir değerlendirme yaptı.

 

DESTEK OLUNACAK

Çiftçi ziyaretlerinin ve iletişim içerisinde olmanın önemine vurgu yapan Yılmaz; “Uzun bir süredir hafta sonları da dahil çiftçi ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerle amacımız çiftçimize daha yakın olmak, üretimin her aşamasında destek sunmak ve projelerimizi çiftçilerimizin ve ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek. Bu anlam da ziyaretlerimiz ve diyaloglarımız ile çok yol kat ettik. Bugün de bu anlayışın bir sonucu olan ve ilimiz çiftçisine önemli bir alternatif gelir imkanı sunan çilek yetiştiriciliği projemiz de gelinen noktayı yerinde inceledik. Projelerin titizlikle planlanması ve uygulanması kadar devamlılığının sağlanması da önemli. Çiftçilerimize çilek yetiştiriciliğinin her aşamasında destek olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Programına Karakeçili ilçemizde patates yetiştiriciliği yapan Bekir Bal isimli çiftçimizin işletmesini de ziyaret ederek devam eden Yılmaz, ilimizde çiftçimizin ürün çeşitliliği ve alternatif gelir imkanları ile emeğinin tam karşılığını alması için çalıştıklarına vurgu yaparak, bu alanda projelerin devam edeceğini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir