En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Koruyucu aile şenliği

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Koruyucu Aile Günü” nedeniyle Koruyucu Aile Şenliği” düzenlendi.
Bu haber 73 kere okunmuş. 30.06.2024 Pazar 18:43

ŞENLİK YAPILDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın eşi Elif Makas, “Koruyucu Aile Günü” nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Koruyucu Aile Şenliği” programında Kırıkkale’de bulunan korucuyu aileler ve çocukları ile buluştu. Program kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklerle ve oyunlarla çocuklar ve aileler hoşça vakit geçirdiler. Koruyucu aileler ve çocukları ile yakından ilgilenen Elif Makas, aileler ve çocukları ile sohbet etti.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Şenlik kapsamında çocuklar ve aileler çeşitli etkinliklerle ve oyunlarla keyifli vakit geçirdi. Elif Makas, koruyucu aileleri ve çocukları tek tek selamlayarak sohbet etti. Ailelerin ve çocukların bu özel gününü kutlayan Makas, koruyucu ailelerin sevgi dolu yuvalarında çocuklara sundukları sıcak aile ortamı için teşekkür etti.

 

AKTİVİTELER YAPILDI

Şenlikte; palyaço gösterisi, yüz boyama, el sanatları atölyesi, şişme oyuncaklar ve çeşitli oyunlar gibi çocuklar için eğlenceli aktiviteler yer aldı. Aileler de bu keyifli atmosfere ortak olarak çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi. Etkinlik, Kırıkkale'deki koruyucu ailelerin ve çocuklarının bir araya gelerek kaynaşmasına, eğlenmesine ve bu özel günü anlamlı bir şekilde kutlamasına imkan sağladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir