En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köstekli toprağa verildi

28 yıldır Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda İŞKUR yönetim kurulu üyesi olan Süleyman Köstekli, 73 yaşında hayatını kaybetti.
Bu haber 322 kere okunmuş. 10.05.2021 Pazartesi 17:50

VEFAT ETMİŞTİ

28 yıldır Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda İŞKUR yönetim kurulu üyesi olan Süleyman Köstekli, 73 yaşında hayatını kaybetti. Çevresi tarafından sevilen ve ahilik kültürünün yaşatılmasının sembolü olan Köstekli, Keskin ilçesinde dualarla toprağa verildi. 1993 yılında Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı görevine seçilen, namı dİğer merhum Yirik Yaşar'ın oğlu Kırıkkale’nin ve Keskin eşrafının tanınmış ailelerinden çevresi tarafından sevilen, esnaarın ahilik kültürünü temelinde çalışma yapması amacıyla yıllardır önemli mücadeleler veren Başkan Süleyman Köstekli, 73 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz Perşembe günü beyin kanaması geçiren ve ardından Ankara’ya sevk edilen Köstekli, tedavi süreci sonrası geçtiğimiz gün sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Merhum Köstekli için memleketi Keskin ilçesinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Yunus Sezer, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Milletvekilleri Ramazan Can, Ahmet Önal, Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara’dan ve Türkiye genelinden oda ve birlik başkanları, siyasi parti il ilçe başkanları, il genel meclis başkanı ve üyeleri, il müdürleri, muhtarlar, bürokratlar, iş insanları, Ankara’dan, Kırıkkale’den ve civar bölgelerden Köstekli ailesinin eş, dost, yakınları, Kırıkkale protokolü ve ailenin çok sayıda yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesi aile yakınlarına taziye temennileri iletildi. Kılınan cenaze namazı sonrası helallik istenerek, dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

 

SÜLEYMAN KÖSTEKLİ KİMDİR?

01.06.1948 yılında Kırıkkale İli Keskin ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Keskin’de tamamladı.1968 – 1970 yılları arasında vatani görevini ifa etti. 1972 -1982 yılları arasında 10 yıl Maliye Bakanlığı Keskin Mal Müdürlüğünde memuriyet yaptı. 1982 yılı içerisinde bu görevden istifa ederek Kırıkkale İlinde Serbest Ticarete başlayan Süleyman KÖSTEKLİ 1984 Yılında Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına, 1993 yılında Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına seçildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir