En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köyde program

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı Çelebi ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin yüksek olması dikkat çekti.
Bu haber 210 kere okunmuş. 26.05.2022 Perşembe 19:17

GENİŞ KATILIM OLDU

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı Çelebi ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin yüksek olması dikkat çekti. Partiye katılım töreni de düzenlendi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın da yer aldığı program partinin gövde gösterisine dönüştü. Yeniyapan köyü ile birlikte çevre köylerden bir çok kişi programa katılarak partiye destek görüntüsü verdiler. Programda Başkan Altınışık, köylülerle yakınan ilgilendi ve sohbet etti. İyi Parti’nin çiftçiye, tarıma, hayvancılığa ve ziraate yönelik projeleri ve programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

PROGRAM BİLGİSİ VERİLDİ

Partiden programla ilgili açıklamada, “İYİ Parti Teşkilatları olarak Çelebi İlçemizin Alıcı Yeniyapan köyüne misafir olduk. Köy sakinlerimizle ve davete icabet eden muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu organizasyonda emeği geçen Ankara Yenimahalle İlçe Başkanımız Kemal Dursun Tekin ve Yeni Mahalle Teşkilatına, Sn. İbrahim Özdemir Bey'e, köy muhtarımıza, misafirperverliklerinden dolayı aramızda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Çelebi İYİ olacak” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir