En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KÜ tanıtımı yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Ülke Tv'de moderatörlüğünü İsmail Yolcu'nun yaptığı "Genç Vizyon'' programına konuk oldu.
Bu haber 188 kere okunmuş. 20.08.2021 Cuma 18:50

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Ülke Tv'de moderatörlüğünü İsmail Yolcu'nun yaptığı "Genç Vizyon'' programına konuk oldu. Prof. Dr. Ersan Aslan, tercih döneminin başladığını ve tüm öğrencileri Kırıkkale Üniversitesine davet etti. Aslan, "Kırıkkale güvenlik sorunu olmayan, gelen çocuklara emaneti gibi bir bakan şehirdir'' dedi.

 

 

TANITIM YAPILDI

Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversite- Sanayi iş birliği konusunda açıklamada bulundu. Aslan, " Bu gençlerimiz mezun olduktan sonra ülke hedeflerine göre yer alacaklardır. Biz Kırıkkale şehri silaha ismini vermiş bir şehirdir. Biz silahı gerektiğinde kullanırız. Üniversitenin sanayi işbirliği konusuna bakarsanız. Eğer siz eğitim öğretim ve araştırmanızı sektörden ayrı koyarsanız hiç bir şey olmaz. Kırıkkale Üniversitenin hedefi savunma sanayidir. Biz bunu gündemimize oturttuk. Tercih yapacak öğrenciler bizim üniversitemizi seçerse kimseden torpil almaz. Bizim diplomamız yeterli olur. Almış oldukları teorik bilgiyi öğrenciler uygulama fırsatı buluyorlar. Bu sene Türkiye'nin en önemli firmalarıyla bir protokol yaptık. Ürününü hemen aldık. 5 tane gencimiz bu firmada işe başladı.''dedi.

 

ARSLAN BİLGİ VERDİ

Prof. Dr. Ersan Aslan Kırıkkale Üniversitesine gelecek öğrenciler kendilerini böyle bir vizyon içinde olacaklar. Hocalarımızın kapısı her zaman açık olacak. Ama hocalarımızın kapısı da herkese açık olacak. Kırıkkale üniversitesi olarak biz hocalarımızın her sektörünü bilmesini istiyoruz. Bu sene hedefimiz öğrencilerimizi kabul edeceğiz. Biz 27'sinde takvimimizi başlatıyoruz. herhalde Kırıkkale sorunsuz illerin başında geliyor. Bu gençlerimize hizmeti getiriyor. Biz öğrencilerimizin hizmetinizdeyiz. Üniversite içinde olduğumuz gibi üniversite dışında da emrindeyiz. Kırıkkale güvenlik sorunu olmayan gelen çocuklara emaneti gibi bir bakan şehirdir. Aileler bize evlatlarını gönderebilirler.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir